Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić koledze na 18?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema niedługo mój przyjaciel kończy 18 urodziny i kompletnie nie wiem co mu kupić.

Pytałem się go co chce odemnie dostać ale on mówi że wystarczy jak przyjde.
Ale to będzie zjebanie wyglądać jak od każdego coś dostanie a odemnie nie.
Podawajcie swoje propozycje.

Wiem że interesuje się on informatyką i komputerami :P

Opublikowano

litr, albo chociaż pół, dmuchana lala i jakies cos jeszcze w stylu dowcipu

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

Siema niedługo mój przyjaciel kończy 18 urodziny i kompletnie nie wiem co mu kupić.

Pytałem się go co chce odemnie dostać ale on mówi że wystarczy jak przyjde.

Ale to będzie zjebanie wyglądać jak od każdego coś dostanie a odemnie nie.

Podawajcie swoje propozycje.

Wiem że interesuje się on informatyką i komputerami :P

Powiem Ci szczerze, że najlepiej to kup mu jakąś dobrą wódkę i kieliszki wraz z grą (warcaby czy coś takiego xD). Zawsze będzie jakiś fun, a lepiej już zorganizować coś takiego niż miałbyś mu kupić rzecz, która później wyląduje gdzieś w szafce pod stertą śmieci i kurzu. :P

Opublikowano

Kup mu smocze monety ew. wyporzycz wszystkie odcinki mody na sukces :)

Nie Udzielę Wam Sakramentu Bierzmowania

Opublikowano

Oczywisice dobra wodka :) + do tego sa kieliszki typu " czlowiek nie wielblad napic sie musi ". Sam taki pakiet kupilem swojemu dobremu kumplowi + do tego jeszcze zamowilem sztuczna cipke za 30 zl bo wiedzialem ze mu sie przyda xD

@ UP I myslisz ze jestes smieszny? Zamiast dobrego trolla robicie z siebie debili

Opublikowano

Kup mu stalkę +9 z KD speeda +4 i kd obrony +4 dodatkowo miecz syriusza xD

@Jeżeli zajmuje się informatyką to na pewno będzie miał dobry sprzęt, a więc nici z tych rzeczy. Możesz kupić mu książkę, jakąś dobrą o jego dziedzinie informatyki i np. to co po prostu lubi. Każdy człowiek jest inny.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

zazwyczaj bierze się wódkę lub coś jajcowego jak dmuchaną lale czy coś. Flaszkę wszyscy razem wypiją , a lale może sobie zostawić jak będzie sam :D

Opublikowano

Wódy to mi raczej nie sprzedadzą, a z lalką dmuchaną to kiepski pomysł bo u mnie na wsi nie ma sex shopu xD

Ale sa strony z sex shopem :D Albo allegro. Jesli masz dobre relacje z rodzicami i nie wstydzisz sie, to powiedz, ze kolega ma 18 urodziny i chcesz mu kupic lalke dmuchana z sex shopu, zarejestruj konto i przysla Ci paczke xD

Opublikowano

Ja zawsze daje kasę w kopertę i po problemie.Kupi Sobie co będzie chciał najwyżej jakieś perfumy :)

Wódkę na 18nastkę jeszcze nigdy nie widziałem żeby ktoś dawał o.O

Opublikowano

Przyjaciel i nie wiesz co by mu się mogło spodobać?

Wejdź na allegro, tam masz chyba kategorię dziwactwa i zupełnie odjechane...pomysłów strasznie wiele.

Fajny jest taki kask na browary po bokach, albo książka ze skrytką w środku na wódeczkę :D Poduszka cycolina, albo kapcie w kształcie piersi, na 100% coś mu się spodoba :D

Oczywiście oprócz zwykłego prezentu zakup mu jeszcze jakiś trunek z wyższej półki, a nie jakieś siki weroniki :P

58815786.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...